Miercuri , 28 August 2019

PNL depune moţiune de cenzură

 Parlamentarii Partidului Naţional Liberal vor depune o moţiune de cenzură, în contextul în care ALDE  a decis să iasă de la guvernare. Liberalii vor să fie siguri că moţiunea va aduna voturile necesare pentru a trece aşa că depunerea acesteia se va face în momentul în care partidul va avea garanția celor 233 de voturi necesare trecerii moțiunii.

 

„Vom depune moțiunea de cenzură când vom avea peste 233 de semnături, ca o garanție a unei majorități clare în susținerea moțiunii de cenzură. Este necesară această măsură de precauție, pentru că opoziția are la dispoziția sa o singură moțiune de cenzură pe sesiune parlamentară, un singur glonț pe țeavă și trebuie ca această unică moțiune de cenzură pe sesiune parlamentară să fie folosită atunci când există cea mai mare șansă pentru ca moțiunea de cenzură să fie adoptată”, a afirmat Ludovic Orban, liderul PNL.

 

ALDE  şi UDMR au anunţat deja că vor susţine o eventuală moţiune de cenzură.

În ceea ce privește PRO România, Victor Ponta a spus că va discuta ce atitudine va aborda formațiunea în privinţa unei moţiuni de cenzură „la acel moment”.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

17 Ianuarie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Fecioara
17 Ianuarie 2020
Citeşte mai mult