Adresa
oras, România
telefoane
office@salajeanul.ro
Marţi , 6 Martie , 2018

PNȚ-CD Sălaj cere convocarea de urgență a Comitetului Național de Conducere

de Cristina POP

 Fostul președinte al Comitetului Național de Conducere al PNȚ-CD, Horea Dan, acuză conducerea partidului că a înstrăinat un imobil și a cheltuit banii obținuți nejustificat. În urma acestor acuzații, PNȚ-CD Sălaj cere convocarea de urgență a Comitetului Național de Conducere pentru a da explicații. 

 

„În urma acuzațiilor aduse în spațiul public de către fostul președinte al CNC al PNȚCD, dl. Horea Dan, la adresa conducerii partidului, referitoare la vânzarea imobilului din strada G. Clemenceau, precum și la cheltuirea sumelor obținute din această tranzacție, Organizația Județeană PNȚCD SĂLAJ solicită conducerii partidului întrunirea de urgență a Comitetului Național de Conducere, unde să fie discutate cât mai transparent toate aceste aspecte. Totodată solicităm ca la această întâlnire să fie discutată și poziționarea partidului vis-a-vis de legile Justiției. Reamintim, așa cum am făcut-o și la ultima întrunire a CNC de la Baia Mare, că PNȚCD nu poate sta alături de PSD în această încercare de subordonare a Justiției! Am constatat atunci că majoritatea celor care au luat cuvântul împărtășeau opinia noastră, arătând dificultățile pe care le întâmpină în teritoriu datorită asocierii imaginii partidului nostru cu PSD”, se arată într-un comunicat publicat de PNȚ-CD Sălaj.

Nemulțumirile față de actualul președinte al PNȚ-CD, Aurelian Pavelescu, au atins cote înalte în momentul în care acesta a declarat public că susține modificările propuse de coaliția PSD-ALDE pe marginea legilor Justiției.