Marţi , 6 Martie 2018

PNȚ-CD Sălaj cere convocarea de urgență a Comitetului Național de Conducere

 Fostul președinte al Comitetului Național de Conducere al PNȚ-CD, Horea Dan, acuză conducerea partidului că a înstrăinat un imobil și a cheltuit banii obținuți nejustificat. În urma acestor acuzații, PNȚ-CD Sălaj cere convocarea de urgență a Comitetului Național de Conducere pentru a da explicații. 

 

„În urma acuzațiilor aduse în spațiul public de către fostul președinte al CNC al PNȚCD, dl. Horea Dan, la adresa conducerii partidului, referitoare la vânzarea imobilului din strada G. Clemenceau, precum și la cheltuirea sumelor obținute din această tranzacție, Organizația Județeană PNȚCD SĂLAJ solicită conducerii partidului întrunirea de urgență a Comitetului Național de Conducere, unde să fie discutate cât mai transparent toate aceste aspecte. Totodată solicităm ca la această întâlnire să fie discutată și poziționarea partidului vis-a-vis de legile Justiției. Reamintim, așa cum am făcut-o și la ultima întrunire a CNC de la Baia Mare, că PNȚCD nu poate sta alături de PSD în această încercare de subordonare a Justiției! Am constatat atunci că majoritatea celor care au luat cuvântul împărtășeau opinia noastră, arătând dificultățile pe care le întâmpină în teritoriu datorită asocierii imaginii partidului nostru cu PSD”, se arată într-un comunicat publicat de PNȚ-CD Sălaj.

Nemulțumirile față de actualul președinte al PNȚ-CD, Aurelian Pavelescu, au atins cote înalte în momentul în care acesta a declarat public că susține modificările propuse de coaliția PSD-ALDE pe marginea legilor Justiției.

 

Comentariile celorlalți

x pe 07.03.2018 la 08:41
Care PNT-CD??!!

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

22 Martie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei