Adresa
oras, România
telefoane
office@salajeanul.ro
Vineri , 15 Decembrie , 2017

Pistă de schi la Pericei

de Cristina POP

 O pistă de săniuş şi de schi se va contrui la Pericei pe un teren care aparţine primăriei. Aceasta va deveni funcţional[ în curusl anului viitor, dă asigurări administraţia.


Ideea apaţine edilului comunei, Boncidai Csaba, care s-a gândit la o alternativă pe care tinerii din comună să o aibă. Pentru diversificarea activităţilor, va fi construit un complex format din pârtie de schi şi terenuri de tenis.
„Am achziţionat un teren pe care vom construi o capelă mortuară. Pe partea estică a acestui teren vom realiza, de asemenea, un complex  format din două terenuri de tenis şi o pistă de săniuş şi de schi. Această pârtie va fi una specială întrucât ea va fi funcţională şi vara, nu doar iarna când este zăpadă”, precizează edilul comunei, Boncidai Csaba.

Primarul este de părere că investiţiile în astfel de obiective, de interes pentru tineri, sunt absolut necesare şi că este de datoria autorităţilor să se gândească la realizarea acestora. „Având în vedere că trebuie să ne gândim la tinerii noştri, e de datoria noastră să le creăm condiţii optime de trăit şi de distracţie. Pentru a forma modul de viaţă al tineretului, trebuie să le creăm oportunităţi. Am ajuns la concluzia că trebuie să realizăm acest complex deoarece este în minile autorităţilor şi a şcolii de a forma tineretul”, completează Boncidai Csaba.

Acest complex de investiţii va fi asigurat din bugetul local al comunei Pericei şi va fi executat în cursul anului 2018.