Vineri , 15 Decembrie 2017

Pistă de schi la Pericei

 O pistă de săniuş şi de schi se va contrui la Pericei pe un teren care aparţine primăriei. Aceasta va deveni funcţional[ în curusl anului viitor, dă asigurări administraţia.


Ideea apaţine edilului comunei, Boncidai Csaba, care s-a gândit la o alternativă pe care tinerii din comună să o aibă. Pentru diversificarea activităţilor, va fi construit un complex format din pârtie de schi şi terenuri de tenis.
„Am achziţionat un teren pe care vom construi o capelă mortuară. Pe partea estică a acestui teren vom realiza, de asemenea, un complex  format din două terenuri de tenis şi o pistă de săniuş şi de schi. Această pârtie va fi una specială întrucât ea va fi funcţională şi vara, nu doar iarna când este zăpadă”, precizează edilul comunei, Boncidai Csaba.

Primarul este de părere că investiţiile în astfel de obiective, de interes pentru tineri, sunt absolut necesare şi că este de datoria autorităţilor să se gândească la realizarea acestora. „Având în vedere că trebuie să ne gândim la tinerii noştri, e de datoria noastră să le creăm condiţii optime de trăit şi de distracţie. Pentru a forma modul de viaţă al tineretului, trebuie să le creăm oportunităţi. Am ajuns la concluzia că trebuie să realizăm acest complex deoarece este în minile autorităţilor şi a şcolii de a forma tineretul”, completează Boncidai Csaba.

Acest complex de investiţii va fi asigurat din bugetul local al comunei Pericei şi va fi executat în cursul anului 2018. 

Comentariile celorlalți

Robi pe 19.12.2017 la 22:39
Se va realiza si aceasta investitie exact cum s-a realizat si camera cu sare in subsolul de la afterschool sau pista de navigare de pe Raul Crasna, promise de cca 7-8 ani... uitat-va la Parcul central cum arata... pericol public!!!
Faptele vorbesc nu vorbele mari!!!
perecenan pe 19.12.2017 la 14:03
si zapada de unde aduceti ,ca nu mai ninge pe la noi de 5 ani?

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

22 Martie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei