Joi , 7 Februarie 2019

Peste 20.000 de certificate de cazier eliberate în 2018

Polițiștii din cadrul Serviciului Cazier Judiciar Statistică și Evidență Operativă au eliberat, în 2018, peste 20.000 de certificate de cazier. Aceste documente se eliberează, de regulă, pe loc, sau în cel mult trei zile de la data solicitării, în cazurile în care cererea-tip este depusă în România, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Pentru situațiile în care cererea este depusă prin misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale României, certificatul de cazier judiciar se eliberează în cel mult 30 de zile de la data depunerii, iar în cazul adeverințelor în termen de 10 zile de la data solicitării.  Documentele sunt valabile șase luni de la data primirii şi doar în scopul pentru care au fost eliberate.

Potrivit sursei citate, în judeţul Sălaj există două ghişee de eliberare a certificatului de cazier – unul la Poliţia Zalău şi un altul, la Poliţia Şimleu Silvaniei.

Programul ghişeelor de lucru cu publicul, dar şi informaţii suplimentare legate de eliberarea certificatelor de cazier, se găsesc afişate pe pagina de internet a IPJ Sălaj, la secţiunea Utile-Acte necesare pentru eliberarea certificatului de cazier.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

20 August 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Vărsător
20 August 2019
Citeşte mai mult