Marţi , 16 Ianuarie 2018

Pentru siguranţa cetăţenilor, Comuna Bocşa are sistem video stradal

  

Potrivit unui anunţ publicat de pagina de facebook, Primăria comunei Bocșa  a achiziționat recent un sistem video stradal menit să contribuie la siguranța cetățenilor.

,,Sistemul, funcțional din cursul lunii decembrie 2017, care constă în mai multe camere video, a fost amplasat pe străzile din comună, în special în zonele cu trafic intens și la intrările în instituțiile publice, fiind de un real sprijin pentru autorități. Acest sistem este un instrument eficient pentru culegerea datelor, documentare, dar și stocare  timp de 30 de zile”, se arată în comunicarea Primăriei din comuna Bocşa.

Monitorizarea pentru siguranţa cetăţenilor din comună cu ajutorul camerelor de supraveghere  se realizează 24 de ore din 24. 

Potrivit informaţiilor furnizate de către primarul Istvan Demyen, este vorba despre 21 de camere care au fost amplasate în intersecţiile mai circulate, începând cu centrul satului Bocşa, dar şi în satele aparţinătoare: Borla, Sălăjeni şi Câmpia.

,,Sistemul video stradal a fost dat în funcţiune  la sfârşitul anului 2017, încă se mai fac unele probe, dar funcţionează”, a precizat pentru Sălăjeanul primarul comunei Bocşa, Istvan Demyen.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Iunie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Berbec
25 Iunie 2019
Citeşte mai mult