Marţi , 7 Aprilie 2020

Paul Morar este noul președinte al Camerei de Comerț și Industrie Sălaj

Paul Morar – director executiv al Camerei de Comerț și Industrie Sălaj si reprezentand firma LOG SUPPORT.EXE SRL, a fost ales, cu unanimitate de voturi, președintele Camerei de Comerț și Industrie Sălaj. 

 

Adunarea Generală a membrilor Camerei de Comerț și Industrie Sălaj a ales vineri, 3 aprilie 2020, noua structură de conducere a instituției pentru următorul mandat de 4 ani. Paul Morar – director executiv al Camerei de Comerț și Industrie Sălaj si reprezentand firma LOG SUPPORT.EXE SRL, a fost ales, cu unanimitate de voturi, președintele Camerei de Comerț și Industrie Sălaj.


„Obiectivul nostru principal este acela de a sprijini companiile din judetul Sălaj și de a consolida un dialog real între mediul de afaceri și autoritățile locale si centrale. Sistemul cameral deține cea mai puternică infrastructură de afaceri la nivel național, aceasta fiind pusă la dispoziția companiilor membre din toată țara. Vom promova temele de interes major pentru firmele din judet: nevoia de predictibilitate a deciziilor guvernamentale, simplificarea legislației, reducerea birocrației si stimularea investițiilor pe plan local”, spune Paul Morar, noul președinte al Camerei de Comerț și Industrie Sălaj. Colegiul de Conducere al Camerei de Comerț și Industrie Sălaj  este compus din 9 membri, aleşi prin hotărârea Adunării Generale, în condiţiile prevăzute de Statutul de funcționare al instituției. Au fost aleși în Colegiul de Conducere al Camerei de Comerț și Industrie Sălaj, în ședința din 3 aprilie 2020, pentru un mandat de 4 ani,  următorii membri: Adrian Pop  - FIBREX CO SRL, Ioan Ilies - HANNA INSTRUMENTS SRL, Dumitru Blaga - SIMEX SA, Cornel Tamasan - TACON SRL, Calin Ovidiu Ivascau - DELTA MOBIL SERVICE SRL, Paul Morar  - LOG SUPPORT.EXE SRL, Dan Jecan - CONTI SRL, Istvan Major - COLOR PRINT SRL, Vasile Pop - Presedintele Curtii de Arbitraj a CCI Salaj  Camera de Comerț și Industrie Sălaj  este o organizaţie neguvernamentală, autonomă, nonprofit, de utilitate publică, cu personalitate juridică, ce reprezintă, sprijină şi apără interesele generale ale comunităţii de afaceri din judet, urmărind promovarea şi dezvoltarea industriei, comerţului, serviciilor şi agriculturii, în concordanţă cu cerinţele economiei de piaţă, fiind organizată și funcționând în temeiul Legii nr. 335/2007 a camerelor de comerț din România.

Comentariile celorlalți

Petrica pe 09.04.2020 la 12:55
Felicitari Paul pentru alegerea in functia de presedinte.
Cu experienta dobandita pana in prezent muncind la aceasta institutie si capacitatea intelectuala pe care o ai sunt sigur ca vei obtine rezultate bune in activitate. viitoare.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei