Joi , 7 Februarie 2019

Parlamentul European a creat o aplicaţie pentru telefoanele mobile

Parlamentul European a creat o aplicație care arată impactul pe care îl are Uniunea Europeană  asupra mai multor aspecte ale vieții și care încurajează implicarea tuturor cetățenilor în viitorul Europei. Una dintre secțiunile aplicației se concentrează asupra a ceea ce face UE în regiunile din Europa. Indiferent de locul din care provii, poți să descoperi proiecte susținute de UE care au ca obiectiv principal îmbunătățirea calității vieții.

Aplicația Citizens’ App conține şi lucrări de cercetare pe teme precum schimbările climatice, securitatea cibernetică și afacerile externe, care explică tendințele care vor contribui la transformarea societății în următorii ani.

“Deoarece acțiunile noastre pot influența viitorul UE, aplicația te ajută să găsești inițiative în apropierea ta care pot fi de interes pentru tine și te va ține la curent cu progresul acestora. Îți poți crea o listă de preferințe și poți distribui evenimente către prietenii tăi. Totodată, prin această aplicație poți evalua evenimentele respective. Implică-te, întâlnește oameni care au aceleași pasiuni ca ale tale și contribuie la construirea unei Europe mai bune”, scrie pe pagina sa de Facebook europarlamentarul sălăjean Daniel Buda.

Aplicația este disponibilă în toate cele 24 de limbi oficiale ale UE şi se poate descărca  gratuit din Apple App store și Google Play.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

18 August 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Berbec
18 August 2019
Citeşte mai mult