Vineri , 29 Noiembrie 2019

Parcare etajată în fața Spitalului

Consilierii judeţeni au aprobat în şedinţa de vineri, 29 noiembrie, principalii indicatori tehnico-economici pentru investiţia ce vizează amenajarea parcării şi a spaţiului de agrement în zona Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.

În acest context, Tiberiu Marc, şeful administraţiei judeţene, a precizat că proiectul a fost astfel conceput încât să permită o eventuală etajare a parcării.

Oficialul a mai spus că în situaţia în care aleşii judeţeni vor considera oportun un astfel de demers, la începutul anului viitor ar putea fi realizată o proiectare a acestui nivel, estimată la 300.000 de euro. Autorităţile îşi doresc ca parcarea să fie destinată exclusiv pacienţilor şi aparţinătorilor acestora, şi nu să îi deservească pe cetăţenii care locuiesc în zonă.

Conform studiului de fezabilitate, suprafața totală a terenului investiției este de peste 3.000 mp, din care peste 1.900 mp sunt destinați parcării cu 81 de locuri pe un nivel, rampa de acces, drum. Pe alţi 900 mp va fi amenajat spaţiul verde, precum şi un spaţiu de agrement echipat cu echipamente pentru fitness. Investiţia estimată la peste 7,5 milioane de lei va fi asigurată de la bugetul judeţului şi se va întinde pe parcursul a 12 luni.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei