Joi , 27 Februarie 2020

Opt școli și grădinițe afectate de gripă


Peste 300 de preșcolari și elevi din opt unități de învățământ din județul Sălaj stau acasă în aceste zile, ca urmare a suspendării temporare a cursurilor pe fondul epidemiei de gripă. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sălaj au anunțat că în prezent sunt închise parțial trei școli gimnaziale, două licee și două grădinițe. O a treia grădiniță este închisă complet până luni, inclusiv.
Astfel, sunt închise parțial Școala Gimnazială „Mihai Eminescu", unde cursurile sunt suspendare temporar până luni, 2 martie, la clasa a IV-a B, Școala Gimnazială „Corneliu Coposu", la clasa a III-a A, până vineri, 28 februarie, și la Școala Gimnazială „Andrei Mureșanu" Cehu Silvaniei, unde nu se fac ore la clasa I-a, tot până vineri.
Potrivit centralizării efectuate de către reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sălaj, până la sfârșitul acestei săptămâni sunt suspendate temporar cursurile la clasele a III-a, a V-a și a VIII-a de la Liceul de Artă „Ioan Sima” Zalău și la clasa a V-a de la Liceul Ortodox „Sf. Nicolae” Zalău. Printre instituțiile de învățământ afectate se numără și trei grădinițe. Astfel, la Grădinița cu Program Prelungit "Piticii Isteți" Zalău este închisă temporar pentru grupele mică și combinatăm până în 28 februarie, iar Grădinița cu Program Prelungit "Dumbrava Minunată " Zalău, până în 3 martie, pentru grupa mare. De asemenea, din cauza gripei, Grădinița Gârbou a fost închisă integral până în 2 martie.
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

05 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Săgetător
05 Aprilie 2020
Citeşte mai mult