Miercuri , 14 Februarie 2018

Oaspeţi de seamă la Gala Culturii Sălăjene

 Gala Culturii Sălăjene din acest an se anunţă a fi un eveniment de excepţie. Până în acest moment şi-au anunţat prezența aproximativ 200 de persoane, printre acestea numărându-se şi personalităţi din afara judeţului.

Potrivit directorului Direcţiei Judeţene pentru Cultură Sălaj, Doina Cociş, până în acest moment au fost rezervate jumătate din invitaţiile disponibile, fiind vorba de aproximativ 200 de locuri. „Vreau să vă anunţ că deja au fost rezervate foarte multe locuri la evenimentul nostru, mai bine zis jumătate din locurile puse la dispoziţie de noi, organizatorii, au fost deja rezervate. Adică au venit la noi persoane care au făcut donaţii de câte 200 de lei, în schimbul fiecărei donaţii au primit o chitanţă şi o invitaţie care le permite accesul la eveniment. Îi aşteptăm pe toţi aceia care doresc să participe”, a precizat Doina Cociş - directorul Direcţiei Judeţene pentru Cultură Sălaj.

Până în acest moment şi-au anunţat prezenţa la eveniment şi persoane din afara judeţului Sălaj.

„Vom avea oaspeţi de departe şi confirm prezenţa la eveniment ai reprezentanţilor Episcopiei Ortodoxe a Sălajului, reprezentanţi ai Episcopiei Greco-Catolice din Oradea, vom avea reprezentanţi din Ministerul Culturii, vom avea colegi din ţară din direcţiile judeţene pentru cultură din aproape zece judeţe, îl vom avea de la Constanţa pe directorul Muzeului Militar Naţional Ferdinand I, precum şi reprezentanţi ai Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca”, a completat Doina Cociş.

Gala Culturii Sălăjene va avea loc vineri, începând cu ora 18.00, iar rezervarea biletelor se mai poate face până miercuri, ora 16.00, la sediul Direcţiei Judeţene pentru Cultură Sălaj. 

Comentariile celorlalți

Un roman pe 14.02.2018 la 10:46
Cocis, iar cersesti!

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

14 Decembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Taur
14 Decembrie 2018
Citeşte mai mult