Joi , 21 Decembrie 2017

O nouă metodă de furt ! În timp ce şi-a „programat soţia” la coafor, a lăsat-o fără portofel pe o clientă

 Metodele folosite de escroci pentru a-și duce la îndeplinire activitatea infracțională sunt diverse. Pe lângă hoții care intră în locuințe prin efracție sau folosesc chei potrivite, mai nou, infractorii recurg și la altă metodă: “programarea la salonul de înfrumusețare”.

O astfel de faptă a avut loc miercuri, 19 decembrie a.c., în jurul orei 16.30, într-un coafor din municipiul Zalău. Doi bărbați de aproximativ 30 de ani, bine îmbrăcați, au intrat în coafor, unul a stat de vorbă cu coafeza sub pretextul că dorește să-și programeze soția, iar celălalt s-a așezat pe o canapea, unde se aflau hainele și gențile clientelor. Profitând de faptul că la salon se afla multă lume a sustras dintr-o geantă portofelul în care se aflau aproximativ 500 de lei și documentele de identitate.

“La ora 18.13, partea vătămată a sesizat lipsa banilor și a anunțat Poliția prin apelul de urgență 112, după care s-a deplasat la sediul Poliției municipale și a depus plângere. În cauză, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt și continuă cercetările pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului”, precizează Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de poliţie Judeţean Sălaj.

Poliţiştii atenţionează populaţia, să fie atentă întrucât astfel de infractori acționează prin distragerea atenției, sunt politicoși și folosesc diferite povești pentru a-și atinge scopul. 

Comentariile celorlalți

ilidia pe 22.12.2017 la 12:40
Si chiar au intrat in 'coafor'? Pe unde? prin fata sau prin dos? Biata limba romaneasca...

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

10 Decembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei