Vineri , 15 Mai 2015

O nouă ediţie ExpoCasa la Zalău

 În parcarea din spatele Primăriei Zalău a avut loc joi deschiderea oficială a celei de - a 22 ediţii a evenimentului ExpoCasa, manifestare care reuneşte 15 producători de mobilier din lemn.

 

La evenimentul organizat de Camerei de Comerţ şi Industrie Sălaj în parteneriat cu Primăria Zalău şi Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) “Sălaj Plus” au luat parte expozanţi, autorităţi locale şi judeţene, dar şi simplii cetăţeni.În deschiderea manifestării, Vasile Pădurean le-au urat tuturor participanţilor bun venit, adăugând că se bucură că deşi am trecut printr-o perioadă de criză, firmele din Sălaj au reuşit să treacă peste această etapă, dovadă fiind numărul mare de scietăţi prezente şi în acest an la ExpoCasa. Prezent la deschiderea oficială, prefectul judeţului Sălaj, Ionel Ciunt i-a încurajat pe expozanţi spunându-le că în acest an urmează să fie finalizate peste 800 de locuinţe care vor trebui mobilate şi care oficial vor aduce şi vânzări. Şi viceprimarul municipiului Zalău, Daniela Coţa, a subliniat că se bucură că la acest eveniment participă un număr mare de firme şi asta deoarece aceştia sunt pâă la urma urmei oamenii pe care se bazează şi administraţia locală.

La rândul său vicepreşedintele Consilului Judeţean Sălaj, Csoko Tiberiu le-a urat expozanţilor să aibă cât mai multe vânzări, adăgând că se bucură că acest eveniment are continuitate.

“ExpoCasa”  se desfăşoară în perioada 14-17 mai, într-un cort de aproximativ 600 de metri pătraţi, aşa că cei care vor să viziteze expoziţia sunt aşteptaţi în parcarea din spatele primăriei şi în zilele care urmează. 

 

Comentariile celorlalți

Ruxandra pe 03.06.2015 la 12:32
,,a celei de - a 22 ediţii,, ,,dar şi simplii cetăţeni,, ,,Vasile Pădurean le-au urat,, ,,de scietăţi ,, ,,sunt pâă la urma urmei,, toate astea intr-un articol de cateva randuri...

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

21 Mai 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop