Marţi , 16 Octombrie 2018

O altfel de oră de literatură pentru elevii de liceu

Autorul contemporan Endre Kukorelly din Budapesta va fi prezent la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, unde va susţine o altfel de oră de literatură pentru elevi de liceu și un atelier de creație literară”.

În data de 18 octombrie 2018 începând cu ora 14 în sala „Dialoguri Europene” a Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj va avea loc o altfel de oră de literatură pentru elevi de liceu și un atelier de creație literară cu autorul contemporan maghiar Endre Kukorelly de la Budapesta”, se arată într-un comunicat remis de Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj.

 Tot în ziua respectivă, de la ora 18.00, în aceeași sală, publicul este invitat să participe la un cerc literar deschis publicului iubitor al literaturii cu poetul/scriitorul Kukorelly. Moderatorul întâlnirii va fi Kovács Tünde de la Liceul Pedagogic „Gheorghe Șincai” Zalău.

Evenimentul este organizat de Asociația Culturală „Szilágyság”, finanțat de Asociația „Communitas”, partener Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

16 Iunie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop