Joi , 30 Martie 2017

Nu vindeţi produse fără bani!

Fermierii sălăjeni sunt atenţionaţi ca în nicio situaţie să nu vândă produsele fără a primi banii cuveniţi, în contextul în care în 2016 mulţi dintre aceştia nu au putut recupera contravaloarea produselor comercializate de la diferiţi agenţi economici.

În 2016, mulţi dintre fermierii sălăjeni s-au trezit în situaţia neplăcută de a nu putea recupera banii pentru produsele pe care le-au comercializat. În aceste circumstanţe, preşedintele Asociaţiei Ovis Sălaj, Nicolae Ţap, transmite fermierilor să se informeze înainte de a vinde produsele, pentru a nu fi păgubiţi. Astfel, Nicolae Ţap recomandă fermierilor să acorde maximă atenţie detaliilor referitoare la agentul economic căruia îi vinde produsul, precum şi la actele necesare pentru a încheia tranzacţia.

În această privinţă, preşedintele Asociaţiei Ovis Sălaj, Nicolae Ţap, recomandă fermierilor să apeleze la personalul specializat din cadrul Asociaţiei Ovis Sălaj pentru a se informa cu privire la aspecte referitoare la vânzarea produselor şi la accesarea subvenţiilor.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

13 Decembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei