Marţi , 25 Iulie 2017

Noi directori în şcoli

 În această perioadă, cei 36 de profesori care au trecut de proba scrisă a examenului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct au avut de susţinut un interviu şi le-a fost evaluat CV-ul de către comisia de examen. 

După cele patru zile de examen, s-a configurat deja un nou tablou al directorilor de şcoli. Au fost, însă, şi candidaţi care nu au trecut de această probă, unde trebuiau să obţină, la fiecare dintre ele, peste 35 de puncte.

Din cei 36 de profesori care au susţinut examenul, şase au fost declaraţi respins. Este vorba despre cei doi profesori care au candidat pentru funcţia de director la Liceul Tehnologic Nr. 1 Nuşfalău, un altul care a concurat pentru cea de director adjunct la Liceul Tehnologic „Cserey Goga” Crasna, precum şi cei trei profesori care au candidat pentru funcţiile de director la Şcolile din Năpradea, Măerişte şi Românaşi.

Au fost şi profesori care au trecut de această probă cu punctaje mari. Cel mai mare a fost obţinut de Gaspar Hajnal, noua directoare adjunctă a Liceului Tehnologic „Voievodul Gelu” Zalău, care la interviu a  obţinut 50 de puncte, maximum posibile.  

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

13 Decembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Balanţă
13 Decembrie 2018
Citeşte mai mult