Joi , 8 Noiembrie 2018

Nereguli privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor

Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a continuat şi în acest an acțiunile pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului agenţilor economici şi pentru verificarea legalităţii funcţionării prestatorilor de servicii de securitate, anunţă Biroul de Presă al IPJ Sălaj.

În perioada 1 ianuarie-30 octombrie, pentru neregulile constatate, au fost aplicate 77 sancțiuni contravenționale, în valoare de 32.400 lei, la Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor. Nu au fost   depistate entităţi care prestau servicii de pază fără a avea licenţă de funcţionare.

Activităţile poliţiştilor au avut ca obiectiv atât informarea factorilor responsabili din cadrul societăţilor comerciale cu privire la necesitatea adoptării cerinţelor minimale de securitate, cât şi identificarea obiectivelor ce operează cu valori şi prezintă vulnerabilităţi generatoare de riscuri la securitatea fizică.

Potrivit IPJ Sălaj, poliţiştii vor continua acţiunile de acest gen şi în perioada următoare, punându-se accent pe legalitatea funcţionării societăţilor specializate de pază şi evaluarea eficienţei serviciilor prestate de acestea.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

18 Aprilie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Gemeni
18 Aprilie 2019
Citeşte mai mult