Marţi , 6 Noiembrie 2018

Negoiță, aproape să vândă clubul Dinamo

Ionuț Negoiță este aproape de momentul vânzării clubului Dinamo, un om de afaceri grec fiind extrem de interesat de preluarea „câinilor”.

Cornel Dinu, fost jucător, antrenor și oficial al echipei din Ștefan cel Mare, a confirmat negocierile dintre părți imediat după victoria cu Voluntari. „Există un sâmbure de adevăr, incontestabil. Aduceți-vă aminte că în aprilie s-a făcut la început această discuție. Din câte s-a prezentat în presă, există un agrement între domnul Negoiță și acest afacerist grec. Trebuie gândit tot ce se petrecere, pentru că ne aflăm din nou în fața unei premiere, un lucru inedit. Nu avem continuitatea socială pe care o au Anglia sau Italia, noi suntem departe, suntem în negura vremurilor din punct de vedere al civilizației economice și atunci... Sigur, e delicat la noi să te gândești dacă vine un acționariat străin și preia o echipă de fotbal. Sunt niște riscuri și din partea lui, și din partea celor care merg pe o astfel de cale. Dar orice este posibil, discuțiile sunt incontestabile, există o înțelegere”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

Cel care ar urma să cumpere Dinamo este Konstantinos Tsakiris, un om de afaceri grec, fost patron la Panionios. De altfel, la partida cu Voluntari, de luni seara, în tribune a fost prezent Akis Mantzios, unul dintre foștii antrenori ai lui Panionios. Se crede că acesta din urmă a făcut o ultimă evaluare a lotului. Nu este cunoscută suma viitoarei tranzacții, însă se estimează că Negoiță va încasa peste 10 milioane de euro în urma vânzării clubului Dinamo.

Salajeanul TV

Meteo

18 Aprilie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Leu
18 Aprilie 2019
Citeşte mai mult