Vineri , 2 Februarie 2018

Narcisa Balint, la conducerea Ambulanţei sălăjene

 Narcisa Balint, soţia deputatului Liviu Balint, a trecut fără emoţii şi de ultima probă a concursului pentru şefia Ambulanţei Sălaj, depășindu-l pe contracandidatul său, Remus Bălănean. După nota nouă luată la interviu, Narcisa Balint este ca şi înscăunată în fotoliul şefului de la Ambulanţa Sălaj.

Povestea Narcisei Balint sună astfel: după ce a devenit economist la Ambulanţa Sălaj la sfârşitul anului 2017, Narcisa Balint s-a înscris la concursul pentru ocuparea funcţiei de director al instituţiei. În cursă a intrat, alături de ea, şi Remus Bălănean, şeful sindicaliştilor de la Ambulanţă.

La prima probă a concursului, proba scrisă, Narcisa Balint a obţinut nota 9,60, iar Remus Bălănean 7,40. La proba de susţinere a proiectului de management, Narcisa Balint a acumulat 9,11 puncte, în timp ce contracandidatul său doar 8,48 puncte.

Ieri, 1 februarie, cei doi candidaţi au trecut de ultima probă a concursului - interviul. Şi aici Balint a obținut mai multe puncte decât Bălănean: 9 versus 8,38.

Aşadar, la un calcul simplu ne dăm seama că noul manager al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj este nimeni alta decât soţia fostului director al Ambulanţei, Liviu Balint. Ultima şansă pentru Bălănean este să depună contestaţie, însă aceasta ar fi inutilă. Practic, el nu mai are nicio şansă. După afișarea rezultatelor, Narcisa Balint va fi numită la conducerea Ambulanței județene.

Comentariile celorlalți

Ion pe 04.02.2018 la 11:17
hai psd, hai ciuma rosie
trandafir pe 02.02.2018 la 22:34
fratilor e grav........acestei persoane i-a fost dosarul respins de comisie dar in urma „contestatiei” a fost totil ok........ia ghicici unde ii lucreaza sotul.....vai de tara asta pentru care bunici nostri au luptat si au murit, vin astia si fura cu nemiluita.
atata timp cat vom fi condusi politi nu se va alega nimic de noi...de ei insa....isi fac plinul......asta e poate ne meritam soarta caci tacem ca niste lasi
Adevarul.ro pe 02.02.2018 la 18:38

Sorin Paveliu
1.02.2018, 16:33:37
Redactorul a reprodus punctul meu de vedere insa nu a vrut sau din lipsa de spatiu nu a considerat necesar sa includa unele aspecte mentionate in dialogul telefonic avut. Astfel, discutia trebuie plecata de la modul cum a fost redactata publicatia de concurs. Daca in referirea la experienta in sanatatea publica nu s-a facut diferenta intre sanatatea umana si cea veterinara - in conditiile in care postul scos la concurs era deschis si pentru alte profesii decit cea de medic, nu poti sa critici un candidat care a respectat ad literam textul si legea. Este vina strict a MS. In al doilea rind, dupa ce am avut manageri de spital tanchisti pensionari, ingineri, profesori, fara pic de experienta in domeniul sanitar, avind in vedere strict pregatirea lor in management in general, precedentul a fost deja facut si nu ai cum sa il ignori. In rest, daca in cazul respectiv si-a bagat cineva coada sau nu, excede competentei mele si nici nu am a ma pronunta.
Alin pe 02.02.2018 la 14:38
'a acumulat 9,11 puncte din cele 100 posibile' ?????? Sigur e asa? adica doar 9 puncte din 100 - nici macar nota 1 ?????

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

22 Ianuarie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Scorpion
22 Ianuarie 2019
Citeşte mai mult