Miercuri , 14 Februarie 2018

În cursul anului 2017, peste 40 de sălăjeni au dispărut de la domiciliu

 În anul 2017 au fost puse în urmărire 60 de persoane, din care 43 au fost date dispărute de la domiciliu, pentru 16 persoane au fost emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, iar pentru o persoană a fost emisă sentință penală.

Prin activităţile desfăşurate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale -Compartimentul Urmăriri, din totalul de 43 de persoane dispărute, 41 au fost găsite și încredințate familiilor, la sfârșitul perioadei analizate aflându-se în evidență 11 persoane (două din anul 2017 și nouă din anii anteriori).

Și în luna ianuarie a acestui an, polițiștii de la structura de profil au pus în urmărire cinci persoane, din care două dispărute de la domiciliu și trei pentru care au fost emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Cele două persoane urmărite, ambele dispărute de la domiciliu, au fost depistate pe raza județului Sălaj și predate familiilor.

Tânăr din Bobota, prins de poliţişti

Un tânăr de 27 de ani, din comuna Bobota, care se sustrăgea executării unei pedepse de patru ani închisoare pentru furt calificat, a fost prins de polițiști la data de 11 aprilie 2017. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj, ulterior fiind transferat în penitenciar pentru executarea pedepsei.

Tot în anul 2017, în luna septemprie, un tânăr de 20 de ani, din Carastelec, a fost prins de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale - Compartimentul Urmăriri pe raza județului Sălaj. Pe numele acestuia, autoritățile franceze au emis mandat european de arestare pentru tâlhărie calificată.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

12 Decembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Capricorn
12 Decembrie 2018
Citeşte mai mult