Duminică , 18 Februarie 2018

Modificări în activitatea de administrare a serviciilor SC Citadin Zalău

Mai multe servicii şi activităţi de administrare  au trecut din gestiunea DGADP Zalău la SC Citadin Zalău 

În cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local al Municipiului Zalău privind aprobarea bugetului pe 2018 s-a votat în unanimitate trecerea unor servicii şi activităţi de administrare  din gestiunea DGADP Zalău către SC Citadin Zalău şi presupun măsuri de îmbunătăţire a calităţii serviciilor. Propunerea a fost aprobată după ce a avut loc o dezbatere  pe subiect la care au participat factorii direcți vizați de aceste modificări și după ce au trasat câteva direcții de interes, printre care se numără și îmbunătățirea rețelei de canalizare a apei pluviale prin atragerea unor fonduri europene.

„Am avansat această idee celor de la compania de apă Someș SA. Ei studiază problema și sper să ajungem la o soluție pentru că e o nevoie evidentă să extindem, să reabilităm și să modernizăm canalizarea pluvială a orașului, la fel de importantă ca cea menajeră, și, probabil, ei au posibilitatea să acceseze fonduri europene sau o posibilitate mai facilă față de posibilitatea UAT-urilor de a accesa astfel de fonduri. Vom găsi o formulă și sper să reușim să implementăm acest lucru cu cei de la Compania de apă”, a precizat viceprimarul Municipiului Zalău, Teodor Bălăjel.

 

Serviciul se află în administrarea SC Citadin SA încă de la început și a fost legat de activitatea de întreținere a drumurilor. În prezent, se are în vedere construirea unor rețele noi de canalizare pluvială pe străzile principale.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

12 Decembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Leu
12 Decembrie 2018
Citeşte mai mult