Vineri , 7 Septembrie 2018

MM Stoica rupe tăcerea

Implicarea lui Gigi Becali la FCSB este de notorietate, dar acesta nu e singurul patron care procedează astfel. Până și șefii de club care în afară păreau cei mai discreți au avut ieșiri chiar mai explozive în relația lor cu propriile echipe. Mihai Stoica a oferit în acest sens exemplul lui Dumitru Bucșaru, despre care spune că a dat afară jucători din vestiar.

Unirea Urziceni a avut un parcurs extraordinar în perioada în care Mihai Stoica a fost manager general, iar acolo antrena Dan Petrescu. Patronul ialomițenilor, care a ieșit din fotbal la fel de fulgerător cum a intrat, era perceput drept o persoană foarte discretă, dar actualul director sportiv de la FCSB a povestit episoade uluitoare cu Dumitru Bucșaru în prim-plan. Iar exemplul nu este singular, pentru că spune că practicile sunt o obișnuință la toate echipele din România. A oferit chiar și mostre din străinătate, cu Roman Abramovich în frunte, care l-a demis pe Jose Mourinho pentru că acesta din urmă nu a răspuns pozitiv cererii sale de a-l introduce în teren pe Shevchenko.

„Nu există patron din România de după '90 care să nu se fi implicat la echipă! Păi, Bucșaru a venit și a dat afară jucători din vestiar. Pe mine cred că m-a dat afară de cinci ori. Dar nu s-a aplicat”, a declarat Mihai Stoica în cadrul emisiunii Digi Sport Special. „Gigi greșește doar când iese și spune tot ce vorbim. Ar fi mai bine să rămână lucrurile astea între noi. Gigi e vocal, una la mână. Alții opresc antrenamente și spun că vor sărituri cu genunchii la piept. Știm foarte bine! Narcis (n.r. Narcis Răducan, prezent și el în emisiune) știe foarte bine. Dorinel Munteanu a ieșit și a spus că îi dădeau echipa pe hârtie la CFR, nu mai știu dacă Paszkany sau Mureșan”, a mai spus directorul sportiv de la FCSB.

„Gigi mă sună și discutăm: oare cum ar fi bine să jucăm... Nu a spus nimeni că nu e o situație normală. Nu e o situație normală nici ce face Zamparini la Palermo, nici ce face De Laurentiis la Napoli, care îl face praf pe Sarri după ce a plecat. Mourinho cum a plecat de la Chelsea prima dată? I-a spus Abramovich că vrea să joace Shevchenko, iar el s-a opus. «Bine, nu îl bagi, pleci!. Ok, cât e clauza de reziliere? Îmi dai banii și plec.» Nu mi se pare normal să îi spui antrenorului că îl dai afară dacă nu a băgat un jucător pe care l-ai adus tu. Sunt niște chestii picante, mai degrabă”, a încheiat MM Stoica.

Salajeanul TV

Meteo

25 Iunie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop