Joi , 27 Decembrie 2018

Mihai Teja, noul antrenor al FCSB

Mihai Teja (40 de ani) s-a înțeles cu Gigi Becali (60 de ani) și azi, joi, 27 decembrie, va semna și contractul care se va întinde pe o durată de un an și jumătate. Tehnicianul a acceptat oferta lui Becali convins fiind că poate cuceri titlul de campion cu FCSB în acest sezon. În plus, Teja susține că deține „cheia succesului” la un club de talia roș-albaștrilor.

„La orice echipă cu pretenții foarte mari sunt două obiective: jocul echipei și performanța. Eu cred că dacă faci acest lucru, nimeni nu va obiecta niciodată. Peste tot e presiune. Când ai rezultate nu mai zice nimeni nimic, problemele apar după două înfrângeri. Am stat trei ani la Steaua, știu ce înseamnă. Presiunea e mare, trebuie să te califici mereu în Europa, mi-aduc aminte că am avut doi ani consecutivi de Champions League și a fost foarte frumos. Totul depinde de relația dintre patron și antrenor, comunicarea contează cel mai mult. Depinde de cum știi să gestionezi și de modul în care știi să relaționezi psihologic și cu patronul și cu jucătorii. Aici e cheia succesului!”, a spus Mihai Teja, prezent în studioul emisiunii Fotbal Club de la Digi Sport, ediția din 10 decembrie 2018.

Teja este convins că FCSB are șanse în continuare la campionat, chiar dacă CFR are acum un avans de 6 puncte. „Nu e un balaur CFR. Au făcut echipă frumoasă, dar FCSB poate câştiga titlul, nu sunt multe puncte, se înjumătăţesc. CFR a fost mai bună în meciul direct, dar nu e jucat campionatul. Oricine poate lupta pentru titlu dintre CFR, FCSB, Craiova şi Viitorul”, a mai afirmat antrenorul în vârstă de 40 de ani.

Salajeanul TV

Meteo

16 Iunie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop