Marţi , 1 Octombrie 2019

Micul Prinț – spectacol pentru oameni mari

 Zălăuanii sunt invitaţi la teatru.  „Micul Prinț – spectacol pentru oameni mari”,  aflat în turneu în țară, va ajunge pe scena din Zalău vineri, 4 octombrie, de la ora 19:00, în Clădirea Transilvania. Biletele se pot cumpăra online de pe site-ul www.iabilet.ro sau de la casieria Casei Municipale de Cultură Zalău.

 

O montare minimalistă pentru oameni mari, în regia Ruxandei Ștefan, piesa „Micul Prinț – spectacol pentru oameni mari” aduce la suprafață profunzimile celui mai citit text din literatura universală, într-o atmosferă sinceră și intimă.

Decorul, costumele şi scenografia sunt construite chiar de spectatori.

Cei 3 actori, cu 3 instrumente, îi vor purta pe privitori pe toate planetele vizitate de Micul Prinț, într-o poveste emoționantă, presărată cu personaje comice și situații inedite, toate acompaniate de muzică live.

Prețul unui bilet este de 25 lei, iar durata spectacolului este de 1 oră. Biletele se pot cumpăra online de pe site-ul www.iabilet.ro și de la casieria Casei Municipale de Cultură Zalău, de luni până vineri între orele 08,00 şi 16,00 , iar vineri între orele 08,00-13,00.

Piesa „Micul Prinț – spectacol pentru oameni mari” ajunge la Zalău în cadrul unui proiect realizat de Red Nose Society, Rotary Entertainment, cu sprijinul EPSON România.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

18 Februarie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Balanţă
18 Februarie 2020
Citeşte mai mult