Vineri , 5 Aprilie 2019

Michelin face angajări la Zalău

Michelin România, parte a Grupului Michelin, lider mondial în domeniul anvelopelor, va angaja anul acesta 400 de specialişti şi operatori, atât în București, cât și în cele trei fabrici pe care compania le deține în Florești și Zalău.

Compania participă în această perioadă la nouă dintre cele mai importante târguri de joburi, care se desfășoară în București, Cluj-Napoca, Ploiești sau Chișinău, cu workshop-uri dedicate, speakeri din top management-ul Michelin România și stand interactiv la care specialiștii Michelin vor fi prezenți pentru a oferi informații și a răspunde la întrebări.

 

Următorul târg la care compania va fi prezentă este Angajatori de Top 2019 care se va desfășura weekendul acesta, între 5-6 aprilie 2019, la București, unde vor fi promovate atȃt pozițiile disponibile din centrul de servicii, ȋn domeniile Finanțe, Logistică, Achiziții sau Resurse Umane, cȃt şi cele din departamentele tehnice: Inginer proces, Manager producție, Inginer Automatist sau Inginer  Calitate. Cu această ocazie, vor fi lansate 60 de poziții de Internship.

 

Participarea în cadrul acestor târguri este o ocazie extraordinară pentru a cunoaşte candidați talentaţi, iar pentru cei  care ȋşi doresc o carieră dinamică  într-o companie stabilă și inovativă este o bună ocazie să ia un prim contact cu lumea Michelin și cu posibilitățile  concrete de angajare. Avȃnd ȋn vedere diversitatea posturilor pe care le avem ȋn companie, recrutăm  atȃt poziţii entry-level,  cȃt şi  candidaţi experimentaţi, ȋn industrie, servicii sau comerţ.  în cursul acestui an, vom mai angaja, treptat, alte 400 de persoane, iar volumul total de recrutare în următorii cinci ani depășește 1.500 de angajați. Faptul că headquarterul activităţilor Michelin din Europa Centrală se află la Bucureşti, permite accesul angajilor noştri  la  experienţe şi parcursuri internaţionale. Dezvoltarea angajaților este o preocupare continuă, ȋnca de la angajare, cu atât mai mult cu cât Michelin angajează pentru o carieră și nu pentru un post. Acest aspect se regăsește în stabilitatea ridicată a angajaților noștri comparativ cu piața”, a precizat Gabriela Alexandru, Regional HR Director Central Europe Michelin.

 

Cu o activitate în România de aproape 18 ani, Michelin a investit peste 400 de milioane de euro din 2001 până în prezent. În ultimii cinci ani, Michelin România și-a dublat efectivele depășind anul acesta pragul de 4.000 de angajați care activează în 20 de domenii și acoperă o diversitate de peste 300 tipuri de posturi. Activitatea de producție din România se desfășoară în trei fabrici, una în Florești, Prahova, și două în Zalău,Sălaj.

 

Începând cu 2014, în București s-au pus bazele unui centru de servicii pentru Michelin în Europa, responsabil pentru gestionarea operațiunilor de achiziții, contabilitate, control de gestiune, administrarea proceselor de vânzare, logistică și resurse umane.

În plus, începând din 2018, București este sediul regiunii Europa Centrală, de unde compania coordonează activitatea comercială, industrială și serviciile suport pentru 20 de țări din Europa Centrală, România devenind astfel o țară strategică pentru Grupul Michelin.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

22 Iulie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei