Vineri , 14 Februarie 2020

Meseria face diferența

O campanie ce își propune să promoveze cele mai relevante meserii pentru care pot opta absolvenții clasei a VIII-a se va derula până la mijlocul lunii martie, în școlile din județul Sălaj. Intitulată "Meseria face diferența", campania le va permite elevilor să afle și despre avantajele pe care le oferă învățământul profesional și cel dual.

 

Activităţile propuse sunt diversificate, atractive şi axate pe formarea profesională a elevilor. Printre acestea se numără acţiuni comune ale unităţilor de învăţământ profesional şi tehnic, ale Inspectoratului Şcolar, ale Centrului Județean de Resurse şi de Asistență Educațională Sălaj, ale operatorilor economici privind consilierea şi orientarea şcolară şi profesională a elevilor, prezentarea meseriilor propuse pentru învățământul profesional şi a parteneriatelor cu agenții economici, precum și vizite de documentare în diverse societăți comerciale.

De asemenea, vor fi prezentate exemple de succes în urma mobilității Erasmus+, vor fi organizate un atelier de creație culinară, un concurs județean de sudură, dar și expoziții cu lucrările realizate de elevi în cadrul orelor de instruire practică şi a cercurilor aplicative.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

08 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei