Marţi , 12 Septembrie 2017

Menţiune la Olimpiada Internaţională de Lectură

 Eleva Tania Lăpuşte, pregătită de profesoara Diana Iacob de la Şcoala Gimnazială „Gheorghe Lazăr” Zalău, a obţinut menţiune la Olimpiada Internaţională de Lectură ce s-a desfăşurat în perioada 5-9 septembrie 2017, la Bucureşti.

Lotul olimpic al României a fost compus din elevii cu vârste cuprinse între 13-15 ani (gimnaziu, clasele VII-VIII), respectiv din elevii cu vârste cuprinse între 15-19 ani (liceu), care au obţinut Premiile I, II şi III la etapa naţională a Olimpiadei de Limba şi literatura română, precum şi a Olimpiadei „Lectura ca Abilitate de Viaţă”. Au mai participat, de peste hotare, elevi din Cipru şi din Republica Moldova.

Judeţul Sălaj a fost reprezentat de elevele Tania Lăpuşte, clasa a VIII-a, absolventă a Şcolii Gimnaziale „Gheorghe Lazăr” Zalău, pregătită de profesor Diana Iacob, şi de Diana Nedelcu, clasa a XII-a, absolventă a Colegiului Naţional „Silvania” Zalău, profesor Ioana Tuduce.

În urma rezultatului obţinut la proba scrisă, Tania Lăpuşte s-a clasat pe locul al patrulea la secţiunea gimnazii şi a obţinut menţiune. Cele două eleve au fost însoţite la Bucureşti de prof. Diana Iacob, în timp ce prof. Ioana Tuduce a făcut parte din Comisia Centrală. Menţionăm faptul că este al şaselea an consecutiv în care elevii sălăjeni participă şi totodată reuşesc să obţină premii şi menţiuni la această competiţie importantă.

Comentariile celorlalți

x pe 18.09.2017 la 19:41
Felicitari profesoarelor si elevelor!

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

22 Iunie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei