Miercuri , 28 Februarie 2018

Mărţişoare din materiale de construcţii la Târgul de mărţişoare de la Zalău

 

În cadrul unui  târg de mărţişoare la care au participat peste 150 de elevi din judeţul Sălaj, au fost expuse mărţişoare aparte realizate din materiale de construcţii

 

În cadrul celei de-a VIII-a ediţii a  târgului de mărţişoare ce a avut loc în weekend, la Zalău, au participat peste 150 de  elevi care au realizat diferite obiecte şi mărţişoare inedite ce pot fi dăruite celor dragi  în luna martie, cu ocazia zilelor de 1 şi 8 martie. Scopul acestui eveniment a fost de a strânge fonduri şi de a le folosi pentru diferite cauze.

 

Am participat la Târgul de mărţişoare cu foarte multe obiecte confecţionate de copiii cu cerinţe educaţionale speciale, obiecte realizate în cadrul atelierelor de creaţie cum ar fi, spre exemplu, atelierul de confecţii unde fetele au realizat buchete de flori, mai amintim orele de abilitare manuală, de terapie ocupatională unde noi ne dezvoltăm foarte mult partea tactilă şi îi punem pe elevi să creeze, să realizeze un produs finit, să confecţioneze diferite obiecte abilităţi care, în viitor, le vor fi utile. După cum aţi putut observa, elevii au realizat felicitări, mărţişoare, coşuleţe, tablouri, figurine din origami, lucruri care sunt făcute cu multă pasiune de aceşti copii cu cerinte educationale speciale. Scopul vânzării acestor produse la Târgul de mărţişoare este ca să facem un loc de joacă în curtea şcolii noastre deoarece sunt foarte mulţi copii preşcolari şi primari, cărora dorim să le amenajăm un spaţiu de joacă dotat cu tobogane, leagăne şi alte obiecte care să îi ajute în dezvoltarea lor. Am participat la Târg  cu 6 elevi din şcoala noastră, toţi elevii aceştia sunt foarte deschişi, iar scopul nostru este de a le oferi posibilitatea de a socializa şi de a observa modele de comportament în societate”, precizează prof. Raţiu Andreea de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Şimleu Silvaniei.

 

Aşadar, în cadrul târgului au fost prezentate o serie de mărţişoare şi obiecte confecţionate într-un  mod aparte şi din materiale inedite, iar dincolo de scopul de a contribui prin vânzarea acestora la amenajarea unui loc de joacă în incinta Centrului Şcolar, elevii s-au bucurat de socializare şi de faptul de a fi prezenţi în cadrul unui eveniment organizat special pentru ei.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

14 Decembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Vărsător
14 Decembrie 2018
Citeşte mai mult