Miercuri , 17 Mai 2017

MAI se pregăteşte de alegeri

 Alegerile locale parţiale din 11 iunie au loc în 48 de localităţi din ţară, pe lângă cele din Fildu de Jos.

 

Ministrul de Interne Carmen Dan a verificat stadiul de organizare a alegerilor parţiale care au loc în 49 de localităţi din ţară, inclusive în comuna Fildu de Jos. Conform competențelor legale, Ministerul Afacerilor Interne va asigura realizarea la termen a acțiunilor din calendarul organizatoric și asigurarea climatului de siguranță pe întreaga perioadă electorală.

 

Și la aceste alegeri va fi asigurată înregistrarea audio-video a procedurilor realizate de la încheierea votării și până la părăsirea localului secției de vot de către membrii biroului electoral al secției de votare. Totodată, după terminarea votului, ștampilele cu mențiunea VOTAT vor fi introduse în plicuri transparente, prevăzute cu un sistem de sigilare care să nu permită desfacerea decât prin rupere, împiedicând, astfel, utilizarea ștampilelor pe parcursul procedurilor de numărare a voturilor.

Comentariile celorlalți

Eu pe 20.05.2017 la 10:30

Ana Tudoran
doamna, la cometariul asta n-am decat o replica>) ce-ar hi sa hati pa ma-ta?>) da la tine in ograda, sa-i ceri bon fiscal si sa platesti taxe la stat in biscuiti dupa fiecare tura>))) si sa-mi sugi si coloana vertebrala, poate asa inveti ce-i aia>)))
Miercuri la 22:53 · Îmi place2Răspunde · Mai mult

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

28 Mai 2017
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

26 Mai 2017
EUR EUR
4.5573 lei
USD USD
4.0641 lei
CHF CHF
4.1860 lei

Horoscop

Fecioara
28 Mai 2017
E veselie multa in jurul tau si nu vrei sa te gandesti la nimic trist astazi. Prietenii sunt pe primul loc,…
Citeşte mai mult