Luni , 14 Mai 2018

Lucrările la strada Cloșca au fost finalizate în proporţie de 30%

 Noul termen de finalizare a investiției este prima jumătate a lunii august, timp în care se vor realiza lucrări de introducere a cablurilor în subteran, de asfaltare a străzii, dar și de înlocuire a stâlpilor de electricitate cu alții noi.

Lucrările de modernizare la strada Cloșca au fost finalizate în proporție de 30 la sută, conform unei declarații a primarului Municipiului Zalău, Ionel Ciunt, astfel că termenul inițial de finalizare al lucrărilor, stabilit pentru 28 iunie, va fi prelungit cu o lună, o lună și jumătate, iar riveranii trebuie să știe că șantierul va continua să fie deschis până în prima jumătate a lunii august. În acest interval se vor realiza  lucrări de introducere a cablurilor în subteran, de asfaltare a străzii, dar și de înlocuire a stâlpilor de electricitate cu alții noi.

„Din evaluările noastre sunt realizare aproximativ 30 la sută din lucrările contractate cu antreprenorul care face această investiție, dar, chiar dacă termenul inițial de finalizare era 28 iunie, s-au suprapus alte trei proiecte, de aceea sunt realizate din cele 100 la sută de procente, doar 30 la sută. Sigur că suprapunerea celor trei proiecte este o oportunitate pentru noi și pentru locuitorii de pe strada Cloșca, mă refer la faptul că am determinat Societatea Electrica să își facă și ei lucrările care se impun pentru această stradă, i-am determinat pe cei care se ocupă de iluminatul public să facă și ei lucrările care se impun acolo, dar și operatorii de cablu și internet. Așadar, aceste trei proiecte se suprapun peste lucrarea noastră și-atunci mai bine întârziem o lună, o lună și jumătate, dar la finalul acestui termen vom fi cu toate aceste lucrări finalizate. Probabil că vom prelungi termenul de finalizare cu o lună, o lună și jumătate. […] În perioada următoare se va finaliza partea carosabilă, se va turna stratul de asfalt, toate societățile amintite vor introduce cablajul prin subteran, iar stâlpii de electricitate din beton vor fi înlocuiți cu alții noi, moderni, care vor crea un ambient frumos în zonă”, precizează primarului Municipiului Zalău, Ionel Ciunt. 

Așadar, șoferii care tranzitează strada Cloșca și riveranii acestei zone trebuie să știe că modernizarea implică lucrări ce se vor întinde până în prima jumătate a lunii august.

 

Comentariile celorlalți

Unu pe 20.05.2018 la 07:53
Un popor de tampiti au votat din nou cu PSD,Bugetarii sa suga toti ...la PSD.
coco pe 15.05.2018 la 15:44
jigodie de primar mincinos! Zalaul e varza ca tine ma tigan borat!

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

17 Ianuarie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei