Luni , 11 Decembrie 2017

Lucian Bode: Opoziţia, unită împotriva PSD

 Deputatul liberal  Lucian Bode spune că era momentul ca partidele de opoziţie să se unească împotriva alianţei aflate la guvernare.

Duminică, liderii principali ai opoziţiei, respectiv Dacian Cioloş, Ludovic Orban şi Dan Barna, au susţinut declaraţii comune cu privire la opoziţia faţă de modificarea propusă de alianţa de guvernare pe legile justiţiei. Lucian Bode, vicepreşedinte la nivel naţional al PNL, spune că era momentul ca opoziţia să se unească.

„Noi, cei din Partidul Naţional Liberal, spunemd e foarte mult timp că adversarii noştri sunt cei aflaţi în coaliţia toxică PSD-ALDE. Mă bucur să văd că şi USR, şi ceea ce va însemna probabil Dacian Cioloş după ce se va forma un nou partid politic, dacă se va forma,  avându-l în frunte pe Dacian Cioloş,  opoziţia unită poate lupta mult mai eficient cu această coaliţie toxică aflată la guvernare: PSD-ALDE. Mă bucur că în final au ajuns cu toţii la această concluzie, şi anume că doar împreună putem fi mai eficienţi în lupta cu PSD, atât în plan parlamentar, unde majoritatea se comportă într-un mod cu totul şi cu totul abuziv, fără a respecta nici cea mai elementară regulă în ceea ce priveşte dezbaterile parlamentare şi nu mai vorbesc de a respecta opoziţia, cât şi în planul societăţii civile, unde sunt convins că odată conjugate eforturile tuturor partidelor din opoziţie, vocea opoziţiei va fi altfel percepută mai ales de electorat”, a declarat Lucian Bode, preşedinte PNL Sălaj.

Comentariile celorlalți

pe repede inainte pe 13.12.2017 la 13:51
vor trece azi si ce a mai ramas din legile justitiei =drumul spre dictatura penalilor deschis.
Ashkenazi pe 12.12.2017 la 12:28
Opozitia se uneste prin crearea de noi si noi partide?
-Pe de alta parte,PSD-ALDE nu guverneaza bine tara,greseste foarte mult pastrandu-l pe L.D. la conducere,dar daca prin absurd ar veni la putere peste noapte PNL-USR,ar fi catastrofa.PNL,de la Tariceanu incoace,nu reuseste sa-si gaseasca un LIDER adevarat,USR nici acum nu stie,ca merge sau vine.
un cetatean turmentat pe 12.12.2017 la 09:15
Domnule Bodea ești un cetatean serios un P.D. list adevărat care a uitat că atunci cănd a fost la guvernare a diminuat salarii.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

13 Decembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Capricorn
13 Decembrie 2018
Citeşte mai mult