Miercuri , 17 Mai 2017

Liviu Dragnea se întoarce la Zalău

 Preşedintele PSD Liviu Dragnea revine la Zalău pentru a participa la Comitetul Executiv Naţional al Organizaţiei de Femei a PSD.

 

La o săptămână după ce a participat la congresul UDMR de la Zalău, preşedintele PSD Liviu Dragnea se întoarce pentru a participa la un alt eveniment politic naţional organizat în Sălaj.

„La finalul acestei săptămâni, în perioada 19-20 mai, la Zalău se va desfăşura Comitetul Executiv Naţional al Organizaţiei de Femei a PSD. În acest week-end aşteptăm în municipiul nostru un număr important de reprezentante ale PSD, va fi prezentă doamna preşedintă a Organizaţiei Femeilor Social-Democrate, Viorica Dăncilă, doamna secretar general al acestei organizaţii, Maria Lazăr, împreună cu un număr important de parlamentare ale PSD şi preşedinte de organizaţii judeţene. La această activitate ne onorează cu prezenţa domnul preşedinte al PSD,   Liviu Dragnea, care a răspuns atât unei invitaţii adresate de organizaţia judeţeană a PSD, cât şi celei făcute de Organizaţia de Femei a PSD. Ne aşteptăm ca la finalul săptămânii să luăm decizii importante pentru ceea ce înseamnă activitatea Organizaţiei de Femei a Partidului Social Democrat pentru semestrul următor”, a declarat preşedinta OFSD Sălaj, Daniela Coţa.

 

Anul trecut, femeile social-democrate s-au întâlnit la Constanţa. Pentru prima dată un eveniment de anvergură naţională din cadrul PSD este găzduit de organizaţia sălăjeană.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

20 Aprilie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Săgetător
20 Aprilie 2018
Citeşte mai mult