Luni , 11 Martie 2019

Liviu Balint, vicepresedinte al PSD Salaj

Deputatul Liviu Balint a fost ales joi, 7 martie, vicepresedinte al PSD Salaj. In cadrul Comitetului Executiv al PSD, deputatul a fost votat in aceasta functie cu o majoritate covarsitoare de voturi, fiind inregistrate doar doua abtineri.

“Tin sa le multumesc colegilor mei pentru increderea acordata si le promit ca nu o sa-i dezamagesc. Ma onoreaza aceasta functie dar, in acelasi timp, imi si asum o mare responsabilitate si o sa ma dedic trup si suflet echipei PSD”, a declarat Liviu Balint la Salajeanul TV.

Liviu Balint este membru PSD din septembrie 2017. Anterior, a fost presedinte PMP Salaj dar a fost exclus din aceasta formatiune dupa ce a votat motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, desi partidul din care facea atunci parte a avut o pozitie complet diferita. Liviu Balint si Gheorghe Ursente sunt cei doi vicepresedinti ai PSD Salaj.

“Conducerea Partidului Social Democrat - Organizaţia Județeană Sălaj a decis, în cadrul şedinţei Comitetul Executiv, cooptarea în cadrului forului de conducere a doi noi vicepreşedinţi, aprobarea preşedintelui şi Biroului interimar al Organizaţiei locale a PSD Crişeni, precum şi completarea Comisiei Judeţene de Etică, Integritate şi Arbitraj. Conform Articolului 80, alin. (3) din Statutul PSD, cele două persoane care ocupă funcţia de vicepreşedinte în urma votului social-democraţilor sălăjeni sunt deputatul Liviu Balint şi Gheorghe Ursente - consilier judeţean şi noul preşedinte al OPSD. Preşedinte interimar al Partidului Social Democrat – Organizaţia locală Crişeni a fost ales consilierul local Daniel Jecan, care va conduce organizaţia alături de vicepreşedinţii Ioan Şandor şi Aurel Baciu şi de secretarul Ioan Gheorghe Titea. Conform Articolului 80, alin. (4) litera v), Comisia de Etică, Integritate şi Arbitraj la nivel judeţean va fi condusă de Teodor Balajel, în urma retragerii din motive medicale a domnului Victor Sturza”, a anuntat PSD Salaj pe pagina de Facebook a formatiunii politice.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

21 Mai 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop