Joi , 12 Aprilie 2018

Liceele îşi vor expune oferta educaţională la Târgul „Paşi în carieră”

 Elevii de gimnaziu care nu sunt decişi ce liceu şi ce formă de învăţământ să urmeze, pot să consulte oferta educaţională a fiecărei unităţi de învăţământ, la Târgul Ofertei Educaționale „Pași în carieră”, ce se va desfăşura în perioada 17-19 aprilie 2018, în organizarea Centrului Județean de Resurse și de Asistență Educațională Sălaj şi a Centrului Județean de Asistență Psihopedagogică Sălaj, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sălaj.

Primele două zile ale evenimentului vor fi găzduite de către Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj (sala „Dialoguri Europene”). În acest cadru, colegiile și liceele din județul Sălaj își vor expune oferta educaţională. Standurile amenajate de către fiecare colegiu și liceu îi vor  întâmpina pe elevii de clasele a VIII-a și a VII-a cu oferta educaţională propusă pentru anul şcolar 2018 – 2019.

În a treia zi a Târgului Ofertei Educaționale „Pași în carieră”, pe Platoul de marmură din faţa Prefecturii, în faţa unui auditoriu format din elevi ai claselor a VII-a şi a VIII-a, fiecare colegiu şi liceu din Zalău îşi va prezenta oferta educaţională într-o manieră originală şi inedită, într-un Marș al carierei.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

26 Aprilie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei