Adresa
oras, România
telefoane
office@salajeanul.ro
Duminică , 11 Martie , 2018

Lansare de carte la Şimleu Silvaniei

de Ioana Gale

Ziaristul Grigore Cartianu lansează cartea „Misterele Revoluției din 1989”

 

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică din Șimleu Silvaniei va găzdui luni, 12 martie, de la ora 19,00, lansarea de carte „Misterele Revoluției din 1989”, susținută de ziaristul Grigore Cartianu.


Conferin
ța va cuprinde prezentarea cărţii de către autorul Grigore Cartianu, iar la final, cei prezenţi vor avea posibilitatea de a adresa întrebări autorului şi de a primi autografe.

Grigore Cartianu a semnat de-a lungul timpului o serie de volume legate de evenimentele din decembrie 1989, dintre care amintim: „Sfârșitul Ceaușeștilor”, „Crimele Revoluției”, „Teroriștii printre noi” și „Cartea Revoluției” și este  realizatorul scenariului filmului documentar „Moartea Ceaușeștilor. Trei zile până la Crăciun”, în regia maestrului Radu Gabrea.


Autorul va semna autografe pe toate cele 8 căr
ți din seria de autor Grigore Cartianu, atât cele legate de evenimentele din decembrie 1989, cât şi volumele „Jurnalul unui puci ratat”, „Miracolul din noiembrie”, „600.000” și „Hagi”. Intrarea la eveniment este liberă, iar cărţile pot fi procurate la finalul evenimentului.