Joi , 21 Noiembrie 2019

Lansare de carte la Șimleu

Șimleuanii sunt invitați săptămâna viitoare la o lansare de carte, la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică din localitatea. Este vorba despre un volum de versuri semnat Ioan-Vasile Bulgărean și apărut la Editura Caiete Silvane.
Evenimentul va avea loc miercuri, 27 noiembrie, de la ora 14, la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică din Șimleu Silvaniei, unde Ioan-Vasile Bulgărean își va lansa volumul de versuri „Mi-e dor de mine”, apărut în acest an la Editura Caiete Silvane, în Colecția „Poesis”.
Ioan-Vasile Bulgărean s-a născut în 14 ianuarie 1961, în localitatea Zalnoc, județul Sălaj. A debutat în revista „Pentru Patrie” în anul 1982 și este deținător al ordinelor: „Virtutea Militară” și „Ordinul Militar” conferite de Președintele României; și al brevetelor: „În serviciul patriei” și „În serviciul armatei” conferite de Cancelarul Ordinelor României”. În anul 2007 i-a fost conferită distincția Consiliului Național al Polițiștilor în semn de apreciere pentru întreaga activitate, iar din 2017 este membru al Asociației Scriitorilor din Județul Sălaj.
A mai publicat volumele de poezie: Dor de voi; Saloanele iubirii; Visul din vis; Sub semnul fecioarei; Dragoste şi spini; Şoapte de toamnă.
 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei