Joi , 26 Aprilie 2018

La Halmășd se achiziționează servicii de proiectare pentru canalizare și stație de epurare

 Primăria comunei Halmășd achiziționează servicii de proiectare și asistență tehnică în cadrul proiectului „Introducerea canalizării și construire stație de epudare”, un contract în valoare de 282.976 lei.

Potrivit anunțului publicat în SEAP de către Primăria Halmășd, contractul de servicii supus procedurii de atribuire cuprinde următoarele etape: Etapa 1 -  Servicii de proiectare la faza proiect tehnic, detalii de execuție, documentație tehnică pentru obținerea autorizației de construire, documentații pentru obținere avize și acorduri (P.T. +D.E+D.T.A.C.+D.A.A.), respectiv elaborarea proiectului tehnic si a detaliilor de execuție în conformitate cu prevederile HG nr. 907/2016. Proiectantul va elabora proiectul tehnic, detaliile de execuție pentru toate categoriile de lucrări prevăzute a fi executate în cadrul acestui obiectiv conform Devizului general, dar și elaborarea documentațiilor pentru obținerea avizelor și acordurilor în scopul eliberării autorizației de construire, conform Certificatului de urbanism. De asemenea se va avea în vedere și elaborarea documentațiilor pentru obținerea tuturor avizelor și autorizațiilor de funcționare necesare după finalizarea obiectivului de investiții.

În plus, va asigura elaborarea documentației tehnice în vederea obținerii Autorizației de construire, va asigura servicii de verificare tehnică de către verificatori atestați a proiectului tehnic, detalii de execuție, caiete de sarcini și documentații pentru obținerea autorizației de construire, în conformitate cu cerințele HG nr. 925/1995, pentru aprobarea Regulamentului de verificare și expertizare tehnică de calitate a proiectelor, a execuției lucrărilor și construcțiilor, cel puțin în domeniile de specialitate: siguranța în exploatare pentru construcții edilitare și de gospodărie comunală (B9); instalații sanitare (Is); instalații electrice (Ie); securitate la incendiu (C).

Etapa 2 - asigură asistența tehnică pentru perioada de execuție a lucrărilor ce vor fi executate în baza proiectului ethnic, în cadrul proiectului de introducere a canalizării și construirea stației de epurare.

Valoarea estimată totală a serviciilor este de 282.976 lei fără TVA, din care  valoarea serviciilor pentru Proiect tehnic și detalii de execuție: 165.883 lei fără TVA; valoarea serviciilor pentru Documentații necesare pentru obținerea acordurilor, avizelor și autorizațiilor aferente obiectivului de investiții: 19.515  lei fără TVA; valoarea serviciilor de verificare tehnică de către verificatori atestați: 19.515  lei fără TVA; valoarea serviciilor pentru Asistență tehnică din partea proiectantului: 78.063  lei fără TVA.

Data limită de depunere a ofertelor este 2 mai 2018, ora 15,00.

 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

17 Ianuarie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei