Vineri , 2 Martie 2018

La 19 ani, hoţ profesionist. A intrat în şapte locuinţe şi a cauzat un prejudiciu de peste 21.000 de lei

 Polițiștii Postului de Poliție Sîg au identificat și reținut, joi, 1 martie, pe bază de ordonanță de reținere, un adolescent de 19 ani, din comuna Sîg, băniut de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat. Acesta a sustras bunuri şi bani din şapte locuinţe. Prejudiciul se ridică la 21.000 de lei. 

Faptele au fost comuse atât ziua cât și pe timp de noapte. Potrivit repreznetanţilor poliţiei, din probatoriul administrat s-a stabilit că, în perioada mai-iunie 2017, respectiv ianuarie-februarie, acesta a pătruns în șapte locuințe, o anexă gospodărescă și o societate comercială, de pe raza comunei, de unde a sustras diferite sume de bani și mai multe bunuri : o bicicletă, o dujbă, produse alimentare și nealimentare etc.

Prejudiciul cauzat în aceste fapte penale se ridică la aproximativ 21.000 de lei, până în prezent fiind recuperat aproximativ 50 la sută.

În baza ordonanței de reținere emisă de polițiști la data de 1 martie, persoana bănuită de comiterea faptelor a fost reținută pentru 24 de ore și depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj. Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Șimleu Silvaniei cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea activității infracționale a acestuia.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

14 Decembrie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Vărsător
14 Decembrie 2018
Citeşte mai mult