Vineri , 15 Decembrie 2017

Judecătorii și procurorii sălăjeni ies în stradă

 Judecătorii si procurorii din Sălaj și alte trei județe părăsesc instanțele și ies în stradă să protesteze. Anunțul a fost făcut de către Cristi Danileț, judecător la Tribunalul Cluj și fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

 

 

Judecătorul Cristi Danileț a postat pe pagina sa de Facebook, că luni, între orele 12,00-13,00, judecătorii și procurorii din județele Cluj, Sălaj, Maramureș și Bistrița-Năsăud vor ieși în fața tribunalelor, îmbrăcați în robe. Ei vor protesta împotriva modificărilor aduse la legile justiției și a codurilor penal și de procedură penală.

”Sperăm că la fel vor proceda magistrații din celelalte județe ale țării. Magistrații români nu vor accepta nepăsători ca Parlamentul să dezbată legi date în favoarea infractorilor. Este o rușine ceea ce se întâmplă. Legile nu se fac pentru anumite persoane. În momentul de față judecătorii penaliști și procurorii discută necesitatea de a intra săptămâna viitoare într-o formă de protest.  Așadar, luni vom anunța și noi: SUNTEM CU OCHII PE VOI! Dacă trebuie să iasă și magistrații în stradă sa înțelegeți că e groasă, atunci o să facem și asta, să vuiască Europa”, a scris judecătorul.

 

Ulterior, Cristi Danileț a venit cu completări: ”Nu vom scanda, nu vom clama, nu vom avea afișe sau steaguri. Va fi mult mai rău: VOM TĂCEA, îmbrăcați în robe, în fața tribunalelor”. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

22 Ianuarie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Vărsător
22 Ianuarie 2019
Citeşte mai mult