Marţi , 28 Martie 2017

Joi şi vineri, termen pentru anumite declaraţii fiscale

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Sălaj informează că joi este ultima zi de depunere a Formularului 394, iar vineri este termen limită pentru depunerea Formularului 010.

Joi, 30 martie, este ultima zi de depunere a Formularului 394, cunoscut de contribuabili şi ca Declaraţia informativă privind livrările/ prestările şi achiziţiile efectuate pe teritoriul naţional aferente perioadei precedente, informează AJFP Sălaj printr-un comunicat de presă. Acest act se depune de către persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA în România şi de către persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA în România ce realizează achiziţii de bunuri sau servicii taxabile de la persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA.      

 Totodată, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice informează că vineri este data limită pentru depunerea Formularului 010. Formularul 010, numit şi Declaraţia de înregistrare fiscală/ Declaraţia de menţiuni pentru persoane juridice, asocieri şi alte entităţi fără personalitate juridică trebuie depus până inclusiv vineri la unităţile fiscale din judeţ. Acesta se depune de către persoanele juridice care până la data de 31 decembrie 2016 au realizat venituri ce nu au depășit echivalentul în lei a 100.000 euro.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Sondaj de opinie

Ce tip de credit va mai permiteti?

Meteo

29 Aprilie 2017
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

28 Aprilie 2017
EUR EUR
4.5333 lei
USD USD
4.1453 lei
CHF CHF
4.1837 lei

Horoscop

Rac
29 Aprilie 2017
Stai si gandeste-te foarte lucid la situatia in care te afli, fara sa o vezi doar intr-o lumina roz. Da, sa…
Citeşte mai mult