Luni , 5 Martie 2018

Izodom: construcţii de case pasive

La Zalău a avut loc la acest sfârşit de săptămână o întâlnire a reprezentanţilor firmelor care au ca obiect de activitate construcţiile cu reprezentanţii firmei Izodom România. Cei din urmă au explicat constructorilor din judeţ despre ceea ce presupune construirea unei case pasive. Ca alternativă viabilă li s-a vorbit despre Izodom România, care importă elemente pentru construcţii realizate prin tehnologia ICF. Gama de produse cuprinde aproape o sută de tipuri de cofraje pentru construcţii, două tipuri de panouri izolatoare moderne ca şi elemente de izolaţie pentru pereţi, planşee şi acoperişuri.

„Reprezint compania Izodom-companie care este în 40 de ţări de peste 28 de ani. Am realizat până la ora actuală în jur de 18.500 de clădiri. Suntem şi în România datorită faptului că legislaţia în vigoare spune foarte clar că din 2019 nu mai avem voie să construim case care emană CO2. Prima cale e, după cum ştiţi, placarea cu polistiren pentru a ajunge la eficienţă energetică. Asta ar fi o posibilitate. A doua suntem noi. În momentul în care clienţii vin, noi avem posibilitatea să mergem din proiectare, la ofertare şi la execuţie. La ora actuală am acoperit cam 35 de judeţe cu firme de construcţii”, a precizat la începutul prezentării Alexander Altmann, reprezentantul companiei Izodom în România.

 

Construire rapidă şi uşoară

Construcţia cu cofraje Izodom este foarte simplă, singurele dotări necesare pe şantier fiind fierăstraiele pentru polistiren şi pompele de beton, realizarea de pereţi interiori şi exteriori, fundaţii, pereţi despărţitori, pereţi portanţi şi planşee fiind uşor de realizat.

 

Gamă largă de aplicaţii

Formele Izodom au fost utilizate la construcţia a zeci de mii de clădiri: locuinţe, vile, blocuri de apartamente, spitale, şcoli, grădiniţe, precum şi clădiri industriale. Case construite cu tehnologia Izodom sunt în toate ţările UE, în Orientul Apropiat, Rusia, Turcia şi Ucraina, Australia, America de Sud sau Noua Zeelandă.

 

De ce să alegi o casă pasivă?

O casă pasivă Izodom este foarte bine termo-hidro şi fonoizolată cu un consum redus de energie şi asigură un climat confortabil atât vara, cât şi iarna, oferind în acelaşi timp un mediu sănătos în interiorul locuinţei.

 

Eficienţa energetică

Anvelopa exterioară este realizată utilizând 10, 20 sau chiar 30 cm de polistiren EPS sau Neopor, o soluţie ideală pentru realizarea de clădiri eficiente energetic sau chiar pasive.

 

Materiale ecologice

Materialele sunt testate la nivel european şi sunt de cea mai bună calitate, astfel încât să asigure un climat sănătos în locuinţă. Construcţiile din beton realizate în elementele Izodom sunt mult mai durabile decât construcţiile simple din beton.

 

Colaboratori în ţară

Firma Casa Pasivă din Cluj, reprezentantul exclusiv al tehnologiei Izodom din România, este interesată de colaborare cu arhitecţi, firme de construcţii, dezvoltatori şi investitori imobiliari şi pentru preluarea reprezentanţei zonale.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

26 Martie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei