Adresa
oras, România
telefoane
office@salajeanul.ro
Marţi , 31 Octombrie , 2017

IPJ Sălaj recrutează candidaţi pentru o carieră în poliţie

de Cristina POP

 Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj organizează şi desfăşoară activităţi de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru admiterea la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca – sesiunea de admitere ianuarie 2018.

„Dacă întotdeauna ți-ai dorit să fii polițist, acum e șansa ta! Școlile de agenți de poliție îți oferă posibilitatea de a face parte din echipa noastră, a polițiștilor. Te poți înscrie până pe 5 decembrie! În perioada 13 – 21 ianuarie 2018, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi. Durata studiilor de această dată este de 1 an”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Sălaj.

Pentru o carieră în Poliție, doritorii pot candida pe cele 1.300 de locuri disponibile (dintre care 16 locuri speciale pentru rromi și 10 pentru minorități) la școala din Câmpina și 300 de locuri (dintre care șase sunt locuri speciale pentru rromi și trei pentru minorități) la școala din Cluj-Napoca.

Ultima sesiune de admitere la școlile de agenți de poliție a avut loc în luna septembrie a acestui an. Probele de concurs au fost: proba medicală, proba fizică și testul scris (gramatică limba română și limba străină).

Cei interesaţi pot găsi toate condițiile care trebuie îndeplinite și actele care sunt necesare la înscriere pe adresa web a poliţiei române.

Informații suplimentare despre concursul de admitere puteți obține și de la structura de resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, telefon 0260-602235 sau 0260661285, interior 20119.