Vineri , 21 Aprilie 2017

IPJ Sălaj: Inspectorul şef nu are momentan adjunct

 Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj nu are deocamdată adjunct. Mandatul adjunctului Gabriela Valeria Danciu nu a mai fost prelungit, deocamdată.

 

Şeful IPJ Sălaj, comisar şef de poliţie Ovidiu Dosa, nu mai are adjunct de aproape o lună. Adjunctul şefului Inspectoratului, comisar şef de poliţie Gabriela Valeria Danciu, a fost desemnată pe funcţie pe o perioadă de şase luni. După încheierea celor şase luni, Inspectoratul General al Poliţiei Române nu a mai prelungit mandatul adjunctului, astfel că postul este vacant momentan. Potrivit şefului IPJ Sălaj, Ovidiu Dosa, numirile sunt făcute de către Inspectoratul General al Poliţiei Române. Desigur, după consultarea structurii teritoriale, însă decizia aparţine IGPR-ului.

Comisarul şef de poliţie Gabriela Valeria Danciu a fost numită pe funcţia de adjunct al şefului IPJ sălaj în data de 30 septembrie 2016 până în 29 martie 2017. Pentru că nu s-a primit numirea de la IGPR, se consideră încheierea tacită a delegării acesteia pe funcţia de adjunct al şefului IPJ Sălaj. 

Comentariile celorlalți

a pe 22.05.2017 la 16:43
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au anunţat că radarele fixe, montate in orasul Zalau, sunt prea performante si de aceea nu vor fi puse in functiune.
Aceste radare fixe, nu raspund la “stimuli” externi, la telefoane, la mita, nu stiu ai cui sunt copii care conduc cu viteza excesiva sau/si trec pe culoarea rosie la semafor,
Aceste radare fixe/ camera de monitorizare a traficului din oras, NU STIU cine este “persoana importanta” care a deposit pe linie dubla continua cu o viteza de peste 100 km/h si a si trecut pe culoarea rosie la semafor, desi se vede clar nr de inmatriculare si se stie de toata lumea a cui e masina !

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

24 Aprilie 2018
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Leu
24 Aprilie 2018
Citeşte mai mult