Vineri , 21 Aprilie 2017

IPJ Sălaj: Inspectorul şef nu are momentan adjunct

 Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj nu are deocamdată adjunct. Mandatul adjunctului Gabriela Valeria Danciu nu a mai fost prelungit, deocamdată.

 

Şeful IPJ Sălaj, comisar şef de poliţie Ovidiu Dosa, nu mai are adjunct de aproape o lună. Adjunctul şefului Inspectoratului, comisar şef de poliţie Gabriela Valeria Danciu, a fost desemnată pe funcţie pe o perioadă de şase luni. După încheierea celor şase luni, Inspectoratul General al Poliţiei Române nu a mai prelungit mandatul adjunctului, astfel că postul este vacant momentan. Potrivit şefului IPJ Sălaj, Ovidiu Dosa, numirile sunt făcute de către Inspectoratul General al Poliţiei Române. Desigur, după consultarea structurii teritoriale, însă decizia aparţine IGPR-ului.

Comisarul şef de poliţie Gabriela Valeria Danciu a fost numită pe funcţia de adjunct al şefului IPJ sălaj în data de 30 septembrie 2016 până în 29 martie 2017. Pentru că nu s-a primit numirea de la IGPR, se consideră încheierea tacită a delegării acesteia pe funcţia de adjunct al şefului IPJ Sălaj. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

29 Aprilie 2017
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

28 Aprilie 2017
EUR EUR
4.5333 lei
USD USD
4.1453 lei
CHF CHF
4.1837 lei

Horoscop

Săgetător
29 Aprilie 2017
Chiar daca ultima perioada a generat conflicte, azi sunt toate sansele de a redresa situatia in cuplu, in…
Citeşte mai mult