Adresa
oras, România
telefoane
office@salajeanul.ro
Vineri , 7 Februarie , 2020

Ionel Ciunt, ales preşedinte al PSD Sălaj

de Alina Rad

 În cadrul unei conferinţe judeţene extraordinare a partidului, PSD Sălaj şi-a ales joi, 6 februarie, noua echipă de conducere. Pentru funcţia de preşedinte au candidat Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău,  şi fostul prefect, Florin Florian.

Dintre cei 106 delegaţi prezenţi la conferinţă, 62 i-au acordat votul lui Ionel Ciunt şi 44 contracandidatului acestuia.

Echipa de conducere a PSD Sălaj a fost completată de Sergiu Panie, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, ca preşedinte executiv, care l-a învins pe contracandidatul său, Dan Ghiurco, primar al oraşului Jibou, şi Alin Demle, consilier judeţean, ca secretar executiv, care a obţinut mai multe voturi decât contracandidatul său, Teodor Bălăjel, viceprimar al municipiului Zalău.

 "Avem treabă multă şi de luni o să discutăm într-adevăr de măsurile care se impun, măsuri eficiente, măsuri prin care să câştigăm şi să reconstruim organizaţiile locale din fiecare comună, măsuri care, în final, desigur, să ne ducă spre victorie la alegerile care urmează", a declarat Ionel Ciunt, noul preşedinte al PSD Sălaj.

 În vârstă de 56 de ani, Ionel Ciunt este de profesie medic veterinar. A fost director executiv la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Sălaj, de două ori prefect, administrator public al judeţului şi, din 2016, este primar al Zalăului.