Vineri , 7 Februarie 2020

Ionel Ciunt, ales preşedinte al PSD Sălaj

 În cadrul unei conferinţe judeţene extraordinare a partidului, PSD Sălaj şi-a ales joi, 6 februarie, noua echipă de conducere. Pentru funcţia de preşedinte au candidat Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău,  şi fostul prefect, Florin Florian.

Dintre cei 106 delegaţi prezenţi la conferinţă, 62 i-au acordat votul lui Ionel Ciunt şi 44 contracandidatului acestuia.

Echipa de conducere a PSD Sălaj a fost completată de Sergiu Panie, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj, ca preşedinte executiv, care l-a învins pe contracandidatul său, Dan Ghiurco, primar al oraşului Jibou, şi Alin Demle, consilier judeţean, ca secretar executiv, care a obţinut mai multe voturi decât contracandidatul său, Teodor Bălăjel, viceprimar al municipiului Zalău.

 "Avem treabă multă şi de luni o să discutăm într-adevăr de măsurile care se impun, măsuri eficiente, măsuri prin care să câştigăm şi să reconstruim organizaţiile locale din fiecare comună, măsuri care, în final, desigur, să ne ducă spre victorie la alegerile care urmează", a declarat Ionel Ciunt, noul preşedinte al PSD Sălaj.

 În vârstă de 56 de ani, Ionel Ciunt este de profesie medic veterinar. A fost director executiv la Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Sălaj, de două ori prefect, administrator public al judeţului şi, din 2016, este primar al Zalăului.

 

Comentariile celorlalți

ionel pe 14.02.2020 la 07:31
De doua ori prefect,administrator public,primar, etc... rezultat ZERO barat! Si din cauza lui suntem cel mai prapadit judet din Transilvania! Ne batem cu Vasluiul pentru cel mai sarac si corupt judet din Romania! Somn usor, salajenilor!
Petru pe 12.02.2020 la 11:53
Felicitari pentru alegere. Este bine pregatit profesional, are multe initiative, este ambitios si perseverent. Urmareste realizarea obiectivelor propuse. De mult timp trebuia sa fie in aceasta functie, dar a fost blocat de fostul sef, pentru ca este mai destept decat el. Speram sa fie de bun augur pentru judetul nostru si sa reuseasca sa sa urneasca odata proiectele cu autostrada si centura Zalaului, cel puti... Mult succes !
I. pe 10.02.2020 la 19:13
A sosit timpul ciungilor în psd: Ciolacu (ciolac = ciung, din tc. çolak.) pe țară, Ciunt pe Sălaj.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

09 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Săgetător
09 Aprilie 2020
Citeşte mai mult