Miercuri , 8 Ianuarie 2020

Invitație la teatru: "Curajul mamei mele"

Activitățile organizate în județul Sălaj ocazia Zilei Internaționale de Comemorare a Holocaustului și a 75 de ani de la eliberarea lagărului Auschwitz – Birkenau vor debuta în 22 ianuarie, cu piesa de teatru "Curajul mamei mele". Spectacolul se va juca la Casa Municipală de Cultură din Zalău și spune povestea singurului supraviețuitor al unei deportări din august 1944, Budapesta.
Muzeul Holocaustului împreună cu Teatrul Nomad și Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, în parteneriat cu Tarbut Sighet Foundation și Mario Dance Atelier, invită publicul la teatru. Piesa ”Curajul mamei mele” va fi pusă în scenă la Casa Municipală de Cultură Zalău, miercuri, 22 ianuarie, începând cu ora 19, în deschiderea activităților cultural educaționale premergătoare Zilei Internaționale de Comemorare a Holocaustului și a celor 75 de ani de la eliberarea lagărului Auschwitz – Birkenau.
Spectacolul spune povestea singurului supraviețuitor al unei deportări din august 1944, Budapesta: din 4.000 de persoane, doar o femeie reușește să se întoarcă din brațele morții, să iasă din fumul ce plutea greu deasupra Auschwitz-ului.
Prețul unui bilet este de 25 de lei, pensionarii şi elevii beneficiind de un bilet gratuit la fiecare bilet achiziționat.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

25 Aprilie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei