Luni , 7 Octombrie 2019

Invitație la teatru

Zălăuanii sunt invitați să se reîntoarcă în fascinata și neînțeleasa perioadă a adolescenței, miercuri, 9 octombrie, când în fosta Casă Muncipală de Cultură, se va juca piesa de teatru "Pisica verde". Evenimentul îl aduce în fața publicului pe actorul zălăuan Darius Prodan, cel care a pus bazele proiectului Asociația ProTeatru, ce își propune să revitalizeze viața culturală a Zalăului.

Spectacolul se joacă miercuri, 9 octombrie, la Kalvineum - fosta Casă Municipală de Cultură - când publicul este invitat să se reîntoarcă fascinanta și neînțeleasa perioadă a adolescenței. ”Pisica Verde” pătrunde în universul adolescenței, vorbind despre prietenie, despre dragoste, despre nevoia de recunoaștere, de susținere emoțională, de aventură, de evadare. Piesa este o poveste despre întunericul din noi, dezvăluită cu tandrețe și inocență prin vocea a șase adolescenți.

Misterul unei lumi ce amintește de orășelul Twin Peaks este adus treptat la lumină, prin energia unui spectacol construit sub forma unui concert rock. Fragilitatea, vulnerabilitatea acestei vârste ăși caută exprimarea și cere să fie auzită, prin istoria unei crime care ne amintește ce se poate pierde cu adevărat atunci când ignorăm existența unei vieți ascunse a adolescenților.

Spectacolul este în regia lui Eugen Gyemant, iar cele șase voci care vor da suflu spectacolului sunt: Alis Pelle, Oana Vlad, Francesca Pop, Eduard Hirizoiu, Alex Popa și Darius Prodan.

Biletele se pot găsi pe site-ul proteatru.ro.

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

18 Februarie 2020
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei

Horoscop

Balanţă
18 Februarie 2020
Citeşte mai mult