Adresa
oras, România
telefoane
office@salajeanul.ro
Duminică , 18 Februarie , 2018

Investiţii anunțate de Primăria Chieşd în 2018

de Ioana Gale

La Chieșd continuă lucrările de introducere a reţelei de apă şi canalizare, dar şi de modernizare şi asfaltare a uliţelor

Investiţiile Primăriei Chieşd pentru anul 2018 anunță continuarea lucrările de introducere a reţelei de apă şi canalizare şi de modernizare şi asfaltare a uliţelor, dar și alte investiții aşteptate cu mult interes de către locuitorii comunei. Printre prioritățile comunei se află modernizarea drumurilor agricole și amenajarea văii, susținerea unor activități educative pentru elevii comunei, dar și reabilitarea unor clădiri sau instituții.

 

„Avem în vizor amenajarea văii, avem depus un proiect la Compania Națională de Investiții, modernizarea drumurilor agricole, avem depus un proiect pe Ordonanța 28 la Ministerul Dezvoltării. De asemenea, ne dorim reabilitarea sediului Primăriei Chișd, a sediului bibliotecii comunale, finalizarea extinderii Bazei Sportive și nu în ultimul rând, susținerea activităților sportive și culturale pe raza comunei ”,Primarul Comunei Chieşd, Leontin Chiş.