Duminică , 18 Februarie 2018

Investiţii anunțate de Primăria Chieşd în 2018

La Chieșd continuă lucrările de introducere a reţelei de apă şi canalizare, dar şi de modernizare şi asfaltare a uliţelor

Investiţiile Primăriei Chieşd pentru anul 2018 anunță continuarea lucrările de introducere a reţelei de apă şi canalizare şi de modernizare şi asfaltare a uliţelor, dar și alte investiții aşteptate cu mult interes de către locuitorii comunei. Printre prioritățile comunei se află modernizarea drumurilor agricole și amenajarea văii, susținerea unor activități educative pentru elevii comunei, dar și reabilitarea unor clădiri sau instituții.

 

„Avem în vizor amenajarea văii, avem depus un proiect la Compania Națională de Investiții, modernizarea drumurilor agricole, avem depus un proiect pe Ordonanța 28 la Ministerul Dezvoltării. De asemenea, ne dorim reabilitarea sediului Primăriei Chișd, a sediului bibliotecii comunale, finalizarea extinderii Bazei Sportive și nu în ultimul rând, susținerea activităților sportive și culturale pe raza comunei ”,Primarul Comunei Chieşd, Leontin Chiş. 

Comentariile celorlalți

Fii primul care adauga un comentariu in aceasta sectiune.

Comentează acest articol

Adaugă un comentariu la acest articol.
Salajeanul TV

Meteo

22 Martie 2019
Zalău
0.0° C

Detalii Meteo

Curs valutar

10 Iulie 2017
EUR EUR
4.5684 lei
USD USD
4.0107 lei
CHF CHF
4.1540 lei